Logo TicketChief

Tickets kopen

TicketChief verkoopt veel tickets. Op deze pagina zie je alle evenementen waarvan de ticketverkoop is gestart. Koop snel je tickets.

PROM: starry night

Het is bijna zover: het bovenbouw kerstgala! Het vindt plaats in de aula van HP. Dit jaar is het thema PROM: starry night. Alle leerlingen van HP van de klassen 3 t/m 6 zijn van harte welkom. We verwachten iedereen in stijl en hopen jullie allemaal te zien! Vergeet je leerlingenpas niet mee te nemen! BELANGRIJK! Op het schoolfeest worden er foto's gemaakt. Volgens de privacywet mogen wij geen foto's maken en publiceren zonder te toestemming van je ouders als je onder de 16 jaar bent. Je ouders hebben hierover een email gekregen. Het is van belang dat je die email uitgeprint en ondertekend meeneemt als je graag op de foto zou willen. De foto's zullen uitsluitend op het besloten gedeelte van de schoolsite geplaatst worden.

Datum
14-12-2018

Koop je tickets hier
Lustrumkerstdiner

Om deel te nemen moet je lid zijn van de JOVD. In verband met de groepsgrootte en het feit dat het eten vers is, moeten de menukeuzes van tevoren doorgegeven worden. In het Facebook-event staat het keuzemenu.

Datum
20-12-2018

Koop je tickets hier
JOVD-Concertgebouw 2019Datum
16-05-2019

Koop je tickets hier

Ben je jouw tickets verloren? Klik dan hier.