Logo TicketChief

Hoe werkt het?

Je wilt natuurlijk zo snel als mogelijk beginnen. Misschien is het handig om eerst te zien hoe het verloop van de ticketservice eruit ziet. Hieronder laten we zien wat jij moet doen om een evenement op te zetten en wat wij allemaal voor jou doen.

Allereerst maak jij een account aan. Je vult je gegevens in en dat is het.
Wij controleren vervolgens jouw gegevens, waarna we je account activeren.
Nu kan jij verder gaan. Je kan inloggen met jouw gegevens en vervolgens een evenement aanmaken. Je vult alle informatie in die wij van jouw nodig hebben.
Nadat jij het evenement hebt aangemaakt, beginnen wij te werken. We maken jouw ticketshop aan, we zorgen ervoor dat jouw tickets er goed uitzien, we testen nog een keer of de gehele verkoop goed gaat, en nog meer... Kortom, heel veel, om er voor te zorgen dat jouw ticketverkoop een succes wordt.
Jouw bezoekers hebben tickets besteld, nu is het tijd voor het evenement. Gebruik onze simpele scan-app om te controleren of iedereen een echte ticket heeft.
Nadat het evenement is geweest hebben wij nog een aantal zaken voor jou. We laten je uitgebreide toegangsstatistieken zien en betalen jou het geld van alle tickets.
Probeer het meteen