Logo TicketChief

Ticketservice voor iedereen

Wij vinden dat goede ticketservice toegankelijk moet zijn voor elk evenement, ook voor de kleinere. Dát is waar wij op focussen. Laat ons je daarom helpen bij jouw online ticketverkoop en bespaar een hoop tijd en geld!

Start meteen

Simpel

Onze oplossing is erg simpel in gebruik, maar als je er echt niet meer uitkomt staan we altijd voor je klaar. Bereik ons via de chat rechtsonder in beeld.

Flexibel

Als organisator van evenementen wil je vaak een oplossing die gewoon doet wat het moet doen. Wil je meer functionaliteit? Dan kan je dit er voor een klein extra bedrag altijd bijnemen.

Bijna gratis

Niemand wil teveel betalen. Dat begrijpen we heel goed, daarom houden we onze prijzen zo laag als mogelijk. Voor de gehele ticketverkoop betaal je bij ons slechts 25 eurocent per ticket (excl. transactiekosten).

Vergelijk onze prijzen

Jouw tickets verkopen met TicketChief is erg voordelig, misschien wel het voordeligste van iedereen. Gebruik de onderstaande schuifbalk om onze prijzen te vergelijken met andere aanbieders. De prijzen hieronder zijn gebaseerd op een gemiddelde van 2 tickets per transactie met de betalingsmethode iDeal.

0 tickets

0 per ticket

Wij! €0
TicketScript €0
Eventbrite €0
Ticketkantoor €0
Eventgoose €0Gegvens over TicketChief:
TicketChief handelsnaam van WebVragen BV

BTW: NL852985708B01
KVK: 58323155

P.J. Oudweg 4
1314CH Almere

patrick@ticketchief.nl
036-5251976